23 november 2019
12:00

Viking HC

Tung förlust mot tabelltrean Borlänge

Vi håller jämna steg med Borlänge i första perioden men i slutminuterna lyckas hemmalaget turligt göra sitt första mål med hjälp av en styrning på en av våra spelare. Minuten senare gör vi dock vårt 1:a mål genom Erik Brokvist assisterad av Hugo Fransson och Anton Johansson och måltavlan visar 1-1 efer första perioden!
Andra periodens första 10 min skapar vi mer offensivt och sätter mer press men blir då tyvärr hårt straffade eftersom vi inte riktigt gör jobbet i vår egen zon.
Borlänge gör 2 snabba mål ca 11 min in i andra. Vi svarar snabbt efter med mål av Patric Zetterlöf assisterad av Adam Olsson och William Lundgren. Glädjen blir dessvärre kortvarig och Borlänge gör ytterligare 2 mål innan periodpaus och ställningen är 5-2 efter andra perioden.
Sista perioden börjar ungefär som andra slutade och Borlänge ångar på med 3 mål efter 10 minuter innan vi lyckas få lite stopp på blödningen med vårt 3:e mål, återigen av Erik Brokvist som gör sitt andra för dagen och åter igen assisterad av Anton Johansson. Närmare än så kommer vi tyvärr inte den här dagen, Borlänge är det bättre laget för dagen.

Vi hälsar också Daniel Johansson välkommen in i ledarstaben, då han går in som assisterande tränare tillsammans med headcoach Micke Johansson, ett välkommet tillskott då Micke draget ett tungt lass under hösten. Vi återkommer under veckan med en presentation av Daniel.

lör 12 okt 2019, 14:00 Viking HC - Borlänge HF 1 - 11
lör 11 jan 2020, 14:00 Viking HC - Borlänge HF 3 - 1
lör 22 feb 2020, 12:00 Borlänge HF - Viking HC 15 - 4